stefanchuk-poverne-kompensatsiyu-na-orendu-kvartiri-teschi-arakhamiya

Стефанчук поверне компенсацію за оренду квартири тещі - Арахамія

 • 15185 переглядiв

КИЇВ. 21 листопада. УНН. Перший віце-спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук планує повернути державі відшкодування, які він отримав за оренду житла. Про це заявив журналістам у четвер голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, передає кореспондент УНН.

"Пан Стефанчук – дуже порядна, культурна і інтелігентна людина. Він людина, за яку я буду битись до останнього. Він, до речі, щоб вам було зрозуміло, все робив законно. Там є особиста історія… Але він написав заяву на голову Верховної ради повернути власним коштом всі відшкодування, які йому відшкодували, щоб повернули назад з його зарплати. Вчора. Але я вважаю, що це неправильно. Він за законом все робить нормально", - сказав голова фракції.

Зі слів Арахамії, у Стефанчука немає житла в Києві, а орендувати у родичів не протизаконно.

Зазначимо, цього тижня у ЗМІ з’явилась інформація про те, що з початку роботи Верховної Ради 9-го скликання 120 народних депутатів отримали компенсацію за житло в розмірі близько 3,29 млн грн. У списку фігурував Стефанчук: за даними декларації за 2018 рік, він проживав у квартирі, що належить його тещі.

Як повідомлялося раніше, у вересні жоден нардеп 9-го скликання не звертався за компенсацію за житло.

Українські Національні Новини

Політика