stefanchuk-zustrivsya-zi-spikerom-britanskoyi-palati-lordiv-obgovorili-posilennya-mizhparlamentskoyi-spivpratsi

Стефанчук зустрівся зі спікером британської Палати лордів: обговорили посилення міжпарламентської співпраці

 • 304496 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук зустрівся зі спікером британської Палати лордів бароном Джоном Макфолом. Під час зустрічі обговорили посилення міжпарламентської співпраці, передає УНН з посиланням на сторінку у Facebook Руслана Стефанчука.

Цитата
"Детально обговорили посилення міжпарламентської співпраці.Закцентував на українських ініціативах, підтримка яких у британському Парламенті була б вкрай важлива для України. Визнання росії державою-терористом. Підтримка Парламентом Великої Британії створення спеціального трибуналу щодо злочину російської агресії проти України", - зазначив Стефанчук.

Доповнення

Також Голова ВРУ підкреслив, що "це буде правовою та юридичною основою для притягнення путіна та всіх винних у злочинах в Україні до відповідальності".

Він також наголосив на ще двох важливих обговорюваних аспектах, а саме: відбудова України та подякував за ініціативу проведення у Лондоні у червні цього року Конференції із відновлення України. А також: підтримка Україна на шляху до НАТО.

"Україна має перемогти, а рф — понести правову та фінансову відповідальність за неспровоковану агресію та вчинення воєнних злочинів", - написав Стефанчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кожен командувач розуміє, що ворог повинен відповідати за кожен удар по наших містах і селах, по наших людях — Зеленський

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Гренландія перейде на літній час

     • 450236 переглядiв

    Канада запровадила проти Ірану нові санкції

     • 2188467 переглядiв

    Disney звільнить 7000 співробітників

     • 425567 переглядiв

     У ДСНС показали наслідки вечірньої атаки на Київ

     • 252563 переглядiв