stepanov-nazvav-regioni-iz-napruzhenoyu-situatsiyeyu-schodo-zapovnenosti-likaren-cherez-covid-19

Степанов назвав регіони із напруженою ситуацією щодо заповненості лікарень через COVID-19

 • 25049 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. В Україні у лікарнях з підозрою чи підтвердженим діагнозом COVID-19 перебуває понад 19 тисяч пацієнтів. Так, найбільш напружена ситуація із заповненістю лікарень у Донецькій, Харківській, одеській областях та місті Києві. Про це під час брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов, передає кореспондент УНН.

"Взагалі у наших лікарнях на сьогоднішній ранок перебуває з підтвердженим діагнозом COVID-19 і з підозрою на COVID-19 разом – 19 404 пацієнта…Найбільш напружена ситуація в нас з точки зору ліжкового фонду, з точки зору заповненості наших лікарень у нас у Донецькій області, в Одеській області, в місті Київ, в Харківській області, Сумській області. Тобто ті регіони, де зараз бачимо велику кількість нових випадків, які реєструються та госпіталізуються", - зазначив він.

Нагадаємо, всього з початку пандемії в Україна зафіксовано 261 034 хворих на COVID-19, за останню добу виявили 4 768 інфікованих.

Внаслідок хвороби загалом в країні померли 4 972 людей, з них за добу — 85. Станом на 11 жовтня одужали від хвороби вже 113 507 людей. За добу кількість одужань зросла на 937 людей.

Українські Національні Новини

Суспільство