stepanov-ne-viklyuchaye-zminu-kerivnitstva-na-lvivschini-cherez-situatsiyu-z-covid-19

Степанов не виключає зміну керівництва на Львівщині через ситуацію з COVID-19

 • 14693 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. Міністр охорони здоров’я після візиту на Львівщину заявив, що потрібно змінювати керівництво Департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу МОЗ.

"Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов після робочого візиту у Львівську область заявив, що ситуація в регіоні вимагає від МОЗ прийняття низки термінових і зважених рішень", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що будуть здійснені певні кадрові зміни, поставлено завдання збільшити кількість тестувань на коронавірус та буде змінено фінансування COVID-пакету.

“Я бачу проблему керівництва – і була відповідна моя реакція. Я бачу проблему контролю лікарських засобів. Якщо на цьому тижні я не побачу конкретних зрушень, то не виключаю, що буду ставити питання заміни керівництва департаменту охорони здоров’я Львівської обладміністрації. Тому що ситуація складна. Будь ласка, робіть висновки”, - заявив Степанов.

Як повідомляв УНН, міністр охорони здоров’я Максим Степанов прибув з робочим візитом у Львівську область, де лише за останню добу зафіксували 200 нових випадків COVID-19.

Українські Національні Новини

Політика