stepanov-poyasniv-perebuvannya-kharkova-u-zeleniy-zoni

Степанов пояснив перебування Харкова у "зеленій" зоні

 • 16502 переглядiв

КИЇВ. 12 серпня. УНН. У місті Харкові є багато нових випадків коронавірусної хвороби, завтра комісія ТЕБ і НС буде розглядати поділ територій на різні рівні небезпеки і вирішить це питання. Про це заявив на брифінгу за підсумками засідання уряду очільник МОЗ Максим Степанов, передає кореспондент УНН.

"Те, що стосується міста Харкова: окрім зростання кількості людей, у нас є багато нових захворівших у місті Харків, завтра буде проведена комісія ТЕБ та НС і буде поділено ті чи інші території на різні рівні небезпеки, в залежності від затверджених показників", - сказав Степанов, відповідаючи на запитання, чому Харків залишається у "зеленій" зоні попри кількість хворих.

За його словами, те що стосується обласних центрів - там будуть застосовані додаткові коефіцієнти, адже там є міграція людей з сусідніх міст.

Нагадаємо, уряд затвердив нові підходи до визначення карантинних зон, відтепер це відбуватиметься за трьома показниками, один з яких – кількість хворих в адміністративно-територіальних одиницях.

Українські Національні Новини

Політика