stepanov-vidreaguvav-na-bagatotisyachniy-kontsert-u-kharkovi-popri-antirekordi

Степанов відреагував на багатотисячний концерт у Харкові попри антирекорди

 • 15365 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Міністр охорони здоров'я Максим Степанов відреагував на проведення концерту співачки Олі Полякової у Харкові, де було багато глядачів у час карантинних обмежень через коронавірус, пов'язавши його проведення з наближенням виборів. Про це він сказав під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

“Виходячи з тої динаміки, яку ми бачимо, із тих наших розрахунків, які ми бачимо щодо зростання кількості захворівших, виходячи з того, як інколи відносяться до правил, які встановлюють в країні… Останнє, це, наприклад, концерт в місті Харків, який був проведений 3 жовтня. Тобто, Харків, який зараз перебуває постійно в нас в антирейтингу, в антирекордах, встановлює кожного дня фактично антирекорди - ну дуже важливо було для місцевої влади саме провести цей концерт. Ну звичайно ж, в нас же вибори, це ж головне. Не здоров’я і життя громадян. Головне - це вибори. Тому обов’язково треба було провести концерт 3 жовтня. Зібрати тисячі людей, щоб потім подивитися, яка кількість захворівших буде вже через тиждень, 10 днів. Чи збільшиться вона, чи не збільшиться. Це така логіка, мені просто цікаво, в місцевої влади?”, - сказав Максим Степанов.

Він зазначив, що для таких діячів він нагадує, що кількість людей, які госпіталізуються кожного дня, тільки збільшується.

Зазначимо, що 3 жовтня, в Харкові пройшов концерт до Дня вчителя, на якому виступала співачка Оля Полякова.

Через порушення карантину під час концерту відкрили кримінальне провадження.

Українські Національні Новини

Суспільство