stepanov-viznachivsya-iz-kandidaturoyu-na-posadu-golovi-nszu

Степанов визначився із кандидатурою на посаду голови НСЗУ

 • 13201 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Міністр охорони здоров’я Максим Степанов визначився із кандидатом на посаду голови Національної служби здоров’я України. Документи щодо нього передадуть до Кабінету міністрів. Про це він сказав під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Минулого тижня мною було проведено процедуру добору на голову Національної служби здоров’я України… Я вже визначився з кандидатом, щодо якого будуть передані документи до Кабінету міністрів України. І після проходження всіх процедур, які передбачені законом, він може бути призначений на цю посаду", - сказав Максим Степанов.

Він зазначив, що частина кандидатів на своїх сторінках у соцмережах писала після співбесід, що взяла участь у конкурсі заради розваги, що є неповагою як до них самих, так і до інших кандидатів.

Також, за його словами, після закінчення карантину, впродовж двох місяців буде оголошений та проведений конкурс у звичному форматі прийому на державну службу.

Нагадаємо, на посаду голови НСЗУ було відібрано 17 кандидатів, які 2 червня мали проходити співбесіду, з них 9 - підтвердили свою участь, а троє відмовилися.

Українські Національні Новини

Політика