stivi-uander-skasuvav-svoyi-kontserti-cherez-operatsiyu-z-peresadki-nirki

Стіві Уандер скасував свої концерти через операцію з пересадки нирки

 • 13275 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. Співак і композитор Стіві Уандер має намір на час припинити виступи, оскільки йому у вересні проведуть операцію по трансплантації нирки. Про це він заявив в суботу зі сцени під час виступу в Лондоні. Відповідний запис був опублікований на інтернет-ресурсі TMZ, передає УНН.

"Ось що станеться: мені знадобиться операція. Мені належить пересадка нирки у вересні цього року", - сказав він. "Я в повному порядку, я в повному порядку. У мене є донор, я в повному порядку", - запевнив 69-річний співак. Він рекомендував шанувальникам "не звертати уваги на чутки" про його стан і пояснив, що виступить ще на трьох концертах, а потім зробить паузу.

Раніше на цьому тижні газета Detroit Free Press повідомила з посиланням на джерела в оточенні Вандера, що співак страждає від важкого захворювання. Видання зазначало, що Уандер не бажає поширення цієї інформації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співак Стіві Уандер вдев'яте став батьком

Незрячий Уандер - один з найзнаменитіших у світі вокалістів, композитор, продюсер і громадський діяч. Він зробив величезний вплив на розвиток музики XX століття. Один з основоположників класичного соулу та напрямки ритм-енд-блюз є 25-кратним лауреатом престижної музичної премії Grammy.

Нагадаємо, раніше у середині червня вокаліст та засновник треш-метал-групи Megadeth Дейв Мастейн повідомив, що його плани на гастролі в цьому році зазнають істотних змін у зв'язку з діагностованим у нього раком горла.

Українські Національні Новини

Новини Світу