stolichna-politsiya-otrimala-151-povyazane-z-viborami-povidomlennya

Столична поліція отримала 151 пов'язане з виборами повідомлення

 • 7909 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. Поліція Києва отримала 151 повідомлення, пов'язане з виборчим процесом. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації столичної поліції.

"Поліція вже зареєструвала 151 порушення у виборчій сфері. Зокрема, більшість з цих повідомлень про відсутність у списках виборців - 33, незаконна агітація - 23, по 5 фактів щодо підкупу виборців та виносу бюлетенів, також по 2 випадки фотографування та зіпсування виборчих бюлетенів", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за даними поліції, до правоохоронців надходила інформація про те, що на вулиці Борщагівській на виборчій дільниці біля входу в кабінку для голосування виявили залишений рюкзак.

"На місце для перевірки направили слідчо-оперативну групу. Небезпечних речей та предметів всередині валізи знайдено не було, а невдовзі знайшовся власник рюкзака, який забрав його", - зазначили в поліції.

Також на вулиці Січових Стрільців перехожі знайшли під ялинкою підозрілу сумку та поліетиленовий пакет. Правоохоронці з'ясували, що сумки без нагляду залишив чоловік без постійного місця проживання.

Працівники Дніпровського управління поліції отримали повідомлення щодо виявлення чорного ящика біля однієї з виборчих дільниць.

"На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, вибухотехніки та кінологи: працівники поліції огородили територію вулиці Шалетт. Після перевірки у дерев'яному ящику поліція виявила сувенірну пляшку та стакани", - сказано в повідомленні.

Всі події зареєстрували у Журналах єдиного обліку заяв та повідомлень територіальних управлінь столичної поліції.

Крім того, на цей час правоохоронці склали 3 адміністративних протоколи за ст. 179 КУпАП відносно членів комісій за перебування на роботі в нетверезому стані.

Як повідомляв УНН, поліція отримала 1768 пов'язаних з виборами заяв, відкрила 25 проваджень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП