stolichni-plyazhi-pidgotuvali-do-litnogo-sezonu

Столичні пляжі підготували до літнього сезону

 • 20609 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Усі 14 комунальних пляжів Києва готові до літнього сезону. Про це під час брифінгу заявив мер Києва Віталій Кличко, передає кореспондент УНН.

Цитата:

“Столиця, як завжди, ретельно підготувалася до початку літнього сезону... На сьогодні всі 14 комунальних пляжів готові приймати відвідувачів. На них обладнані роздягальні, є пункти рятувальників та громадські вбиральні”, – зазначив Віталій Кличко.

Деталі

Окрім цього, міський голова зазначив, що у столиці визначили 18 зон масового відпочинку біля води, але без купання.

Наразі літній сезон офіційно поки не стартував, оскільки вода в Дніпрі ще прохолодна, а відпочинок з купанням, за нормами, дозволений при температурі вищій за 17 градусів, наголосив Кличко.

Також на всіх комунальних пляжах, за словами мера столиці, будуть чергувати понад 120 лайфгардів, а також водолази і матроси-рятувальники комунального підприємства “Плесо”.

Кличко зазначив, що в цьому році Київ подав дев’ять муніципальних пляжів для отримання міжнародної екологічної відзнаки “Блакитний прапор”, яка означає, що пляжі відповідають найвищим світовим стандартам безпеки та комфорту.

Додамо

Тим часом, Одеська міська рада заявила, що пляжі Одеси не готові до прийому відпочивальників. Одесити показали, у якому стані зараз одеські пляжі.

Українські Національні Новини

Київ