stolichnikh-politseyskikh-zapidozrili-u-perevischenni-povnovazhen-pid-chas-zatrimannya-bilorusa

Столичних поліцейських запідозрили у перевищенні повноважень під час затримання білоруса

 • 12022 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. Прокуратура міста Києва розпочала кримінальне провадження щодо працівників поліції Голосіївського району за підозрою в перевищенні службових повноважень під час затримання білоруса. Про це повідомляє прес-служба Київської прокуратури, передає УНН

"Прокуратурою міста Києва розпочато кримінальне провадження за ознаками перевищення влади або службових повноважень співробітниками Голосіївського управління поліції, які проводили обшук за місцем проживання уродженця Республіки Білорусь та його подальше затримання", - йдеться в повідомленні.

Проведення досудового розслідування доручено слідчим ГУ СБУ в м. Києві та Київській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харківській області у відділенні поліції з невідомих причин помер чоловік

Крім того, прокуратурою ініційовано службове розслідування щодо співробітників місцевої прокуратури, які підтримували у суді клопотання про застосування тимчасового арешту щодо даного громадянина.

Також змінено підслідність в іншому кримінальному провадженні, розпочатому у вересні минулого року за фактом незаконного зберігання вказаним чоловіком зброї та боєприпасів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Житомирі прокуратура розслідує перевищення патрульними службових повноважень

Матеріали розслідування з метою повного та об’єктивного дослідження всіх обставин з Голосіївського управління поліції передано до Солом'янського УП ГУНП в м Києві.

Українські Національні Новини

Київ