stoltenberg-sklikav-ekstrene-zasidannya-na-yakomu-zaklikav-krayini-nato-zbilshiti-arsenali-ozbroyennya-dlya-dopomogi-zsu

Столтенберг скликав екстрене засідання, на якому закликав країни НАТО збільшити арсенали озброєння для допомоги ЗСУ

 • 233195 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг скликав надзвичайне засідання Конференції національних директорів з озброєнь, на якому закликав країни Альянсу збільшити арсенали озброєння для допомоги українській армії. Про це УНН пише з посиланням на пресслужбу НАТО.

Цитата

“Нам необхідно продовжувати працювати з промисловістю, як союзники, щоб поповнювати наші запаси боєприпасів і надавати Україні необхідну підтримку до тих пір, поки вона її потребує", — заявив Генсек.

Деталі

Він додав, що збільшення запасів НАТО забезпечить продовження підтримки України. Під час зустрічі також обговорювалися способи, за допомогою яких члени Альянсу можуть краще зрозуміти будь-які прогалини в запасах і разом усувати їх.

Додамо

Столтенберг сьогодні провів телефонну розмову з Президентом України Володимиром Зеленським і засудив референдуми, які проводить росія на тимчасово окупованих територіях України.

Українські Національні Новини

Новини Світу