stratkom-putin-khizuyetsya-nadsuchasnoyu-rosiyskoyu-zbroyeyu-yaka-naspravdi-zastarila-ta-neefektivna

СтратКом: путін хизується "надсучасною" російською зброєю, яка насправді застаріла та неефективна

 • 208221 переглядiв

КИЇВ. 18 серпня. УНН. Президент рф володимир путін хизується "надсучасною" російською зброєю, яка насправді є застарілою та неефективною. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передає УНН.

Цитата 

"Порівняно із західними аналогами російська зброя – відстала. Принципово нових розробок російський ВПК не видає, там досі користуються радянськими здобутками", - йдеться в повідомленні.

Деталі

У СтратКомі наголошують, що виробництво озброєння в рф залежить від західної електроніки та підприємств із України, але до них росіяни не мають доступу.

Зазначається, що трофейна російська техніка – з виробничим браком, а отже рф наражає своїх же солдат на небезпеку при експлуатації.

"ВПК росії занепадає, як і інші галузі російської економіки, – підприємства простоюють, працівники залишаються без роботи... А серія пожеж і вибухів на підприємствах ВПК свідчить про наміри чиновників приховати реальний стан галузі", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РосЗМІ продовжують заявляти про "знищення HIMARS": ЦПД зібрав добірку фейків, які поширюють російські пропагандисти

Українські Національні Новини

Війна