strilyanina-i-vbivstvo-u-kharkovi-pidozryuvanomu-obrano-zapobizhniy-zakhid

Стрілянина і вбивство у Харкові: підозрюваному обрано запобіжний захід

 • 16823 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. У Харкові обрано запобіжний захід чоловікові, якого затримали за вбивство у провулку Отакара Яроша, у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури, пише УНН.

Цитата

"Ухвалою слідчого судді Дзержинського районного суду м. Харкова обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави чоловіку, який підозрюється в умисному вбивстві ч. 1 ст. 115 КК України",- йдеться у повідомленні.

Деталі

22 лютого 2021 року о 19.40 до поліції надійшло повідомлення від очевидців, що у провулку Отакара Яроша було чути звук пострілу. На місці виявили труп 40-річного чоловіка.

"Встановлено, що того вечора відбулась зустріч між кількома чоловіками, щоб вирішити фінансове питання — один із них, начебто, заборгував іншому близько 100 тисяч доларів США. Разом із чоловіком, який давав зазначену суму в борг, приїхали ще кілька його знайомих. У ході спілкування між підозрюваним та іншими особами виник конфлікт, під час якого підозрюваний дістав пістолет і зробив постріл в одного з опонентів. Від отриманого поранення потерпілий помер", - повідомили у прокуратурі.

Підозрюваний з місця події втік на власному авто.

Для затримання нападника було введено в дію поліцейську операцію "Сирена". Зловмисника виявили та затримали за межами міста. Ним виявився 50-ти річний чоловік. Йому повідомлено про підозру за фактом умисного вбивства.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Додамо

У Харкові провели поліцейську спецоперацію для затримання злочинного угруповання. Його учасники "спеціалізувалися" на вимаганні коштів та виконанні злочинів на замовлення – пошкодження майна громадян. Серед потерпілих - співробітник прикордонної служби, якому зловмисники спалили автомобіль. Поліцейські вже затримали організатора та трьох його учасників.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП