strilyanina-i-vognemeti-v-rf-kilka-godin-shturmuyut-budinok-pidozryuvanogo-v-nezakonnomu-oboroti-zbroyi

Стрілянина і вогнемети: в РФ кілька годин штурмують будинок підозрюваного в незаконному обороті зброї

 • 19564 переглядiв

КИЇВ. 30 березня. УНН. Під Москвою вже кілька годин штурмують будинок підозрюваного в незаконному обороті зброї. Чоловік забарикадувався в будинку і відкрив стрілянину по силовикам, а ті - застосували вогнемети, передає УНН з посиланням на ТАСС.

Як зазначає видання, співробітники спецпідрозділів Росгвардії застосували гранатомет при штурмі будинку Володимира Барданова, який забарикадувався в своєму будинку в котеджному селищі Нові Вєшки і веде вогонь по силовикам.

Цитата

"Бійці Росгвардії кілька разів вистрелили з гранатомета по будинку, де, ймовірно, знаходиться Барданов. Вогонь з нього вівся по вікнах будинку", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що співробітники ФСБ і МВС 30 березня спробували затримати чоловіка в котеджному селищі Вєшки в Підмосков'ї за підозрою в незаконному обороті зброї. При спробі обшуку він забарикадувався в будинку і відкрив стрілянину по силовикам.

Так, за інформацією джерела в правоохоронних органах, мова йде про Володимира Барданова, 1960 року народження, який є генеральним директором фірми з оптово-роздрібної торгівлі та будівництва.

Доповнення

Військовослужбовець убив трьох осіб на військовому аеродромі під Воронежем в Росії.

Українські Національні Новини

Новини Світу