strilyanina-na-vulitsyakh-rimu-litniy-cholovik-i-dvoye-ditey-zaginuli

Стрілянина на вулицях Риму: літній чоловік і двоє дітей загинули

 • 19097 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. В італійському Римі, 84-річний чоловік і двоє дітей у віці 3 і 8 років, які були братами, загинули сьогодні після того, як невідомий чоловік відкрив вогонь на вулиці в муніципалітеті Ардеа. Двоє дітей були застрелені під час гри перед будинком, а літній чоловік в цей час проїжджав на велосипеді. Про це інформує італійське агенство Ansa, передає УНН.

Деталі

Особа, яка здійснювала постріли, більше трьох годин, забарикадувалась в квартирі в цьому районі. Незважаючи на втручання аварійної служби, яка направила на місце два вертольоти, дві машини швидкої допомоги, врятувати двох дітей, які отримали серйозні травми, не вдалося.

За словами мера міста Маріо Саварезе, батько двох дітей, убитих на вулиці Колле-Роміта в Ардеа, знаходиться під домашнім арештом. Між стрільцем і потерпілими, навіть літнім дідусем, за словами міського голови, існують сімейні відносини.

"Вони кілька разів повідомляли, що у нього була рушниця і що він погрожував використати її, але ніхто не приїхав на виклик", - говорять очевидці події. Той факт, що стрілок кілька разів погрожував застосувати зброю, також підтвердив мер Ардеа.

"Коли ми почули вибух, ми подумали, що це була петарда, яку підірвала якась дитина. Потім ми підійшли до цього місця і виявили, що це були постріли", - додав очевидець.

"Ми негайно викликали поліцію, яка приїхала дуже скоро, - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три людини загинули в результаті стрілянини в Огайо

Українські Національні Новини

Новини Світу