strilyanina-u-brovarakh-zatrimano-vzhe-11-osib

Стрілянина у Броварах: затримано вже 11 осіб

 • 19718 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. За процесуального керівництва прокуратури Київської області вживаються заходи щодо встановлення всіх учасників стрілянини, яка сталася 29 травня у Броварах. Наразі затримано 11 осіб. Про це повідомляє пресслужба ОГПУ, інформує УНН.

Повідомляється, що розпочато кримінальне провадження за фактом хуліганства із застосуванням вогнепальної або холодної зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З’явилося відео ранкової стрілянини у Броварах.

"Наразі затримано 11 осіб. Проводяться першочергові слідчі дії, вживаються заходи до встановлення усіх обставин події. На місці вилучено арсенал вогнепальної та холодної зброї. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Броварського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Київській області", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше в УНН, у Броварах під Києвом вранці у п'ятницю сталася стрілянина під час сутичок, поліція провела масові затримання.

Пізніше стали відомі деталі ранкового конфлікту зі стріляниною у Броварах. Також повідомлялося, що троє учасників конфлікту отримали поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП