strilyanina-u-nikopolskiy-miskradi-opitano-2-osib-vidkrito-5-provadzhen

Стрілянина у Нікопольській міськраді: опитано 2 осіб, відкрито 5 проваджень

 • 8256 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. Під час досудового розслідування встановили 2 особи, які зробили постріли вгору під час сесії у Нікопольській міській раді 4 травня. Про це повідомили в відділі комунікації ГУНП Дніпропетровської області, передає УНН.

"В ході досудового розслідування встановлено 2 особи, які зробили постріли вверх. Їх опитали. Під час огляду поліцейські вилучили у чоловіків 2 спецзасоби для відстрілу гумових куль (спецзасоби зареєстровані та мають дійсні дозволи)", – йдеться в повідомленні.

Так, за фактом подій на сесії міськради Нікополя поліція відкрила ряд кримінальних проваджень.

"Наразі слідчим відділом Нікопольського відділу поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ст. 293 (групове порушення громадського порядку) та ч. 2, 4 ст. 296 (хуліганство), ч. 1 ст. 129 (погроза вбивством) КК України", – зазначили у ГУНП.

Як уточнили УНН в поліції, за трьома статтями КК України відкрито 5 кримінальних проваджень.

"Відкрито п’ять провадженнь за трьома статтями Кримінального кодексу України. За статтею 296 відкрито три кримінальних провадження. За ч.4 – одне і за ч.2 – два", – зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, під час позачергової сесії у Нікопольській міськраді сталася стрілянина. Крім того, під час сесії мера міста облили зеленкою, а депутата – кефіром.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП