strilyanina-u-poltavi-cholovik-vikrav-zhinku-ta-poraniv-perekhozhogo

Стрілянина у Полтаві: чоловік викрав жінку та поранив перехожого

 • 41746 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. У Полтаві чоловік влаштував стрілянину, через яку поранив перехожого, та вкрав 25-річну дівчину. Про це УНН повідомляє з посиланням на поліцію Полтавської області.

Деталі

Зазначається, що інцидент стався у Полтаві на вул. Симона Петлюри. Невідомий біля зупинки громадського транспорту влаштував стрілянину та змусив дівчину сісти в його автомобіль. Внаслідок травми, перехожий через стрілянину отримав травми, його госпіталізували.

Цитата

“Автомобіль, на якому фігурант, 1987 року народження, зник з місця події, встановили та затримали у Кременчуці працівники батальйону поліції особливого призначення спільно з оперативниками та слідчими. У салоні автомобіля, крім правопорушника, перебувала жінка, 1996 року народження. Ймовірно саме цю жінку він змусив сісти в транспортний засіб у Полтаві”, - йдеться в повідомленні поліції.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї) та ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини). У випадку підтвердження звинувачень, чоловіку загрожує до 7 років ув’язнення.

Нагадаємо

Сьогодні стало відомо, що в Київській області здійснили замах на першого помічника Президента України Сергія Шефіра.

У Національній поліції інформацію підтвердили.

Поліція Київської області проводить спецоперацію для розшуку нападників на помічника Президента України Сергія Шефіра. За даними УНН, перший помічник Президента Сергій Шефір не постраждав у результаті замаху, а от його водій отримав поранення і був госпіталізований до "Феофанії".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП