strilyanina-v-kiyevi-zlochintsi-namagalis-pograbuvati-privatniy-budinok-ye-zagibliy

Стрілянина в Києві: Злочинці намагались пограбувати приватний будинок, є загиблий

 • 26897 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. У поліції Києва повідомили подробиці нічної стрілянини, під час якої було поранено поліцейського. Уточнену інформацію повідомляєвідділ комунікації поліції Києва у Facebook, інформує УНН

Начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко повідомив, що патрульні отримали виклик про допомогу: невідомі особи вдерлися у приватний будинок із метою пограбування. Нападники забрали деякі цінні речі та намагалися втекти.

"При спробі затримання вони відкрили вогонь по правоохоронцях та застосували гранату. Поліцейські у відповідь також застосували табельну вогнепальну зброю, однак зловмисникам вдалося зникнути", - розказав він.

Крім того, за словами Крищенка, при огляді території поблизу вчинення злочину на шляху їх відходу правоохоронці виявили мертвого чоловіка із вогнепальними пораненнями.

"Імовірно, вбитий причетний до нападу на приватний будинок. Згодом ми будемо розуміти, із якої саме зброї він застрелений", - припустив очільник столичної поліції зазначивши, що спеціальний оперативний план для розшуку і затримання зловмисників продовжує діяти. За тривогою піднятий особовий склад Печерського управління поліції, задіяні спецпризначенці, експерти-криміналісти та орієнтовані наряди в всіх районах столиці.

як раніше інформував УНН, увечері 30 вересня в Києві невідомий чоловік декілька разів вистрілив у поліцейського, поранивши його у ногу та стегно.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП