strokovik-natsgvardiyi-zbiv-vorozhiy-bezpilotnik-na-luganschini-tilki-za-dopomogoyu-ak-74

Строковик Нацгвардії збив ворожий безпілотник на Луганщині тільки за допомогою АК-74

 • 154429 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Гвардієць на псевдонім "Клапан" збив ворожий БПЛА використавши лише свою штатну зброю АК-74. Про це УНН пише з посиланням на повідомлення Нацгвардії в Telegram.

Цитата

"Я отримав інформацію від командира про те, що в нашу зону залетів ворожий безпілотний апарат. Потім я почув звук, а далі й саму ціль. На висоті 200-300 метрів його було досить добре видно. Далі все швидко: я приєднав ріжок і відкрив вогонь. Відстріляв один магазин, а на другому він вже почав розвертатися і летіти в мій бік. У мене лишалось ще кілька патронів, стрельнув і цей безпілотник вже колом пішов до низу, а далі я почув вибух!”, - говорить "Клапан".

Деталі

За характеристиками збитий апарат здатний передавати відео на відстань до 120 км. За даними Штабу АТО ціна комплексу на рівні 18 мільйонів рублів, а вартість літака коливається в районі 5-7 млн рублів. БПЛА можуть нести на борту вибухові засоби для враження живої сили.

Жменька обгорілих уламків і попіл - це все, що лишилося після влучної стрільби солдата Нацгвардії від повітряного розвідника.

Українські Національні Новини

Суспільство