student-yakiy-vlashtuvav-strilyaninu-v-koledzhi-blagovyeschenska-naklav-na-sebe-ruki

Студент, який влаштував стрілянину в коледжі Благовєщенська, наклав на себе руки

 • 24356 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. У Благовєщенську (Амурська область, Росія) студент відкрив стрілянину в будівлі Амурського коледжу будівництва та комунального господарства. Єдиною жертвою став сам стрілок, який наклав на себе руки, ще троє людей отримали поранення. Про це повідомляє УНН з посиланням на ТАСС.

Інцидент стався під час навчального заняття, о 10:00 (3:00 за київським часом).

У МОЗ повідомили, що один з потерпілих знаходиться у важкому стані.

За даними слідства, вогонь відкрив 19-річний студент. У регіональному МВС повідомили, що нападник загинув. За даними джерела в екстрених службах, студент наклав на себе руки.

Співробітники правоохоронних органів не виключають, що причиною інциденту міг стати конфлікт між учнями.

Джерело в екстрених службах повідомив, що студент почав стріляти після того, як його видалили з аудиторії за запізнення.

Мисливська зброя, з якої стріляв студент, була зареєстрована на нього.

СК порушив кримінальну справу за фактом стрілянини в коледжі.

Мер Благовещенська Валентина Калита зібрала екстрену комісію щодо заходів безпеки в освітніх установах міста.

Влада регіону надасть всю необхідну допомогу родичам загиблих і постраждалих. На місці події розгорнули оперативний штаб.

Нагадаємо, у Росії студент влаштував стрілянину в коледжі.

View this post on Instagram

Стрельба возле Амурского колледжа строительства и коммунального хозяйства. По не подтвержденной информации один человек убит и один ранен. Сейчас на месте работает полиция и экипажи скорой. Видео от подписчиков ☠️ ____________________________________ Надоел негатив — тебе в @best.blg ———————————————— Стали очевидцем — присылайте нам в директ, либо Telegram/WhatsApp: 8 916 755 05 27

A post shared by Криминал. Благовещенск

View this post on Instagram

А вот и пострадавшие учащиеся Амурского колледжа строительства и коммунального хозяйства.По нашей информации один из студентов открыл стрельбу из дробовика. В Благовещенске утром началась стрельба по адресу Шевченко — Красноармейская. Видео от подписчиков ☠️ ____________________________________ Надоел негатив — тебе в @best.blg ———————————————— Стали очевидцем — присылайте нам в директ, либо Telegram/WhatsApp: 8 916 755 05 27

A post shared by Криминал. Благовещенск

Українські Національні Новини

Новини Світу