stverdzhuvala-scho-kiyiv-ye-vlasnistyu-moskvi-u-kiyevi-suditimut-vchitelku-za-pidtrimku-diy-rosiyskoyi-vladi

Стверджувала, що Київ є власністю Москви: у Києві судитимуть вчительку за підтримку дій російської влади

 • 1502994 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Вчительку столичної гімназії будуть судити за фактами поширення матеріалів із публічними закликами до повалення влади в Україні, виправдовування збройної агресії рф проти України та її прославлення. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, передає УНН.

Деталі

За даними слідства, з початку повномасштабного вторгнення вчителька фізкультури в одній зі столичних гімназій поширювала у соцмережах повідомлення, спрямовані на підтримку дій росії та виправдовування її збройної агресії проти України.

Підозрювана стверджувала, що Київ є власністю Москви та висловлювала сподівання на перемогу Росії.

Жінці приписують обвинувачення за двома статтями щодо повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади та виправдовування збройної агресії РФ проти України і глорифікація її учасників.

Обвинувачена перебуває під вартою. Їй загрожує до 5 років за ґратами.

Нагадаємо

Правоохоронні органи затримали на Херсонщині колаборантів, які погрожували розстрілом за відмову “голосувати” на псевдореферендумі. Зрадники особисто закликали людей прийти на “дільниці” і “проголосувати” на користь країни-агресора. У разі забезпечення “явки”, ворог обіцяв своїм поплічникам “винагороду” у розмірі 50 тис. російських рублів кожному.

Українські Національні Новини

Київ