stvoreno-kopiyu-monobanku

Створено копію Монобанку

 • 59554 переглядiв

КИЇВ. 15 грудня. УНН. Колишній засновник Монобанку Дмитро Дубілет вийшов з бізнесу після свого призначення в КМУ, про що він неодноразово писав. У політиці особливих успіхів досягти не вдалося і, мабуть, довелося шукати себе в інших сферах. Сьогодні Дмитро Дубілет опублікував в Instagram, що на базі власної компанії Fintech Farm запустили проект Leobank в Азербайджані, передає УНН.

Деталі

При першому ж погляді на додаток Leobank не залишається сумнівів в тому, що це близнюк Монобанку. Дизайн, меню і функціонал максимально схожі з Монобанком.

Як стверджує Дмитро Дубілет, найближчим часом проект буде впроваджений в інших країнах, зокрема в Нігерії. Дубілет збирається масштабувати свій бізнес, створений під копірку з Монобанку, на інші країни і створити компанію єдинорога в фінтех сфері. Він обіцяє, що компанія буде коштувати більше одного мільярда і його співробітники стануть доларовими мільйонерами.

Чи врегульовані юридичні моменти з monobank при впровадженні "продукту близнюка" поки невідомо. Схожість свого проекту з успішно працюючим monobank Дубілет не коментує.

Українські Національні Новини

Суспільство