sud-areshtuvav-8-mln-grn-statutnogo-vnesku-tamrazova-u-mediagrupi

Суд арештував 8 млн грн статутного внеску Тамразова у медіагрупі

 • 10560 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Печерський районний суд Києва наклав арешт на кошти Олексія Тамразова у сумі 8 млн грн, а саме - його внесок у статутний фонд ТОВ "Всеукраїнська медіа група". Про це йдеться у рішенні суду, передає УНН.

"Накласти арешт на майно, яке перебуває у власності підозрюваного (Тамразова – ред.), а саме: грошові кошти, а саме внесок до статутного фонду Товариства з обмеженою відповідальністю "Всеукраїнська медіа група" в розмірі 8000000 (вісім мільйонів) гривень із забороною (Тамразову – ред.) або іншим особам за його дорученням відчужувати та розпоряджатися будь-яким чином вказаним майном", - зазначається в ухвалі суду.

У рішенні вказано, що арешт було накладено у межах кримінального провадження, де Тамразова підозрюють в участі в період з березня 2010 року по теперішній час у підконтрольній Януковичу злочинній організації, діяльність якої спричинила збитків на суму 2,196 млрд грн у газовій сфері.

Нагадаємо, Генеральна інспекція Генпрокуратури та Служба безпеки України затримали колишнього першого заступника голови ПАТ “Укргазвидобування” Олексія Тамразова при спробі надати 200 тис. дол. хабара прокурору за зняття арешту з майна у справі щодо злочинної організації Януковича. 

10 серпня Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід колишньому першому заступнику голови “Укргазвидобування” Олексію Тамразову за підозрою в намаганні надати прокуророві хабар у сумі 200 тис. доларів. 

Як повідомляв УНН, 13 серпня колишній перший заступник голови “Укргазвидобування” Олексій Тамразов, підозрюваний в намаганні дати прокуророві 200 тис. доларів хабара, вийшов під заставу з Київського слідчого ізолятора. Згодом він був знову затриманий правоохоронними органами за підозрою "у сприянні членам злочинної організації Януковича".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП