sud-areshtuvav-drugogo-pidozryuvanogo-u-zamakhu-na-mikhaylika

Суд арештував другого підозрюваного у замаху на Михайлика

 • 9522 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 27 вересня. УНН. Київський райсуд Одеси обрав запобіжний захід Манучару Варшанидзе, другому підозрюваному у замаху на активіста Олега Михайлика, передає кореспондент УНН.

Так, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави. Захист підозрюваного заявив, що докази прокуратури в суді були недостатніми.

Нагадаємо, сьогодні суд в Одесі обирає запобіжні заходи підозрюваним у замаху на вбивство активіста Олега Михайлика. Одного з підозрюваних, Торніке Герасін, доставили до суду каретою швидкої допомоги на каталці. Також до суду прибули правоохоронці, зокрема спецпідрозділи "КОРД". Суд взяв його під варту строком на 60 діб без права внесення застави. Одразу після засідання між правоохоронцями і родичами підозрюваного сталася штовханина.  

Як повідомляв УНН, 22 вересня в Одесі стріляли в політичного активіста Олега Михайлика. Це сталося ввечері поблизу його будинку в центрі Одеси, коли чоловік повертався додому. Поліція затримала трьох підозрюваних у злочині. Усі вони – іноземці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП