sud-areshtuvav-inozemtsya-pidozryuvanogo-u-smertelniy-dtp-na-zakarpatti

Суд арештував іноземця, підозрюваного у смертельній ДТП на Закарпатті

 • 8294 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Суд взяв під варту 22-річного іноземця, підозрюваного у скоєнні ДТП у селі Нижнє Солотвино, внаслідок якої загинула 15-річна дівчинка. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Закарпатської області, передає УНН.

Судове засідання, на якому розглядалося питання про обрання міри запобіжного заходу для водія автомобіля Volkswagen відбулося вчора, 19 вересня, в Ужгородському міськрайонному суді.

"Суд обрав запобіжний захід для 22-річного іноземця. Чоловіка помістили під варту без можливості внесення застави. Термін утримання в ізоляторі тимчасового тримання – 2 місяці. За цей час слідчі повинні встановити усі обставини трагічного випадку. Після цього суд ознайомиться з доказовою базою та визначиться з мірою покарання для фігуранта", – зазначили в поліції.

Нагадаємо, у селі Нижнє Солотвино Закарпатської області автомобіль на іноземних номерах збив 15-річну дівчинку. Внаслідок ДТП школярка загинула. Водій авто після скоєння злочину намагався покинути межі України. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП