sud-areshtuvav-pidozryuvanikh-u-napadi-na-atovtsya-ta-yogo-druzhinu

Суд арештував підозрюваних у нападі на АТОвця та його дружину

 • 15135 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Святошинський районний суд Києва задовольнив клопотання прокуратури та взяв під варту двох підозрюваних у нападі на ветерана АТО та його дружину, повідомляє УНН.

Суд погодився з позицією прокуратури та призначив підозрюваним арешт строком на 60 діб без права внесення застави.

Нагадаємо, увечері 9 листопада у підїзді житлового будинку на вулиці Академіка Кіпріанова було скоєно напад на учасника АТО та його дружину. Обоє отримали травми голови, з якими у важкому стані були госпіталізовані.

За підозрою у скоєні нападу були затримані двоє чоловіків, один з яких син потерпілої.

Слідство встановило, що “між одним з підозрюваних та його матір’ю тривав давній конфлікт. Маючи умисел на вчинення умисного вбивства, зловмисник підстеріг матір в під’їзді та завдав їй та її цивільному чоловіку, який за неї вступився, численних ударів дерев’яною битою та молотком по життєво важливим органам. Участь у жорстокому побитті потерпілих брав і його товариш, що мешкає у тому ж будинку.

Після того, як потерпілі втратили від отриманих тілесних ушкоджень свідомість, зловмисники залишили їх на сходах”, — повідомили у прокуратурі.

Постраждалих чоловіка та жінку госпіталізували у важкому стані.

Затриманим було повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 15 п.п.1,12 ч.2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжних заходів у вигляді тривання під вартою.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавленням волі. Досудове розслідування триває.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП