sud-areshtuvav-pidozryuvanikh-u-zamovnomu-vbivstvi-na-kiyivschini

Суд арештував підозрюваних у замовному вбивстві на Київщині

 • 9271 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Броварський міськрайонний суд Київської області арештував двох підозрюваних у замовному вбивстві на Київщині. Про це кореспонденту УНН повідомили у пресслужбі прокуратури Київської області.

“Суд закінчився. Взяли двох підозрюваних під арешт без застави. Третього було затримано і арештовано раніше за рішенням суду”, - повідомили у пресслужбі.

Нагадаємо, у селі Княжичі Броварського району на Київщині невідомі особи здійснили постріли у водія легковика, після чого "стрілки" зникли у невідомому напрямку на іншому транспортному засобі.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили та затримали організатора та двох учасників нападу у порядку ст. 208 КПК України.

Раніше УНН повідомляв, організатору злочину повідомили про підозру у замаху на умисне вбивство, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права застави. Наразі триває досудове розслідування. Як зазначається, фігуранти співпрацюють зі слідством та надають правдиві покази.

Нагадаємо, у селі Княжичі Броварського району на Київщині невідомі особи здійснили постріли у водія легковика, після чого "стрілки" зникли у невідомому напрямку на іншому транспортному засобі. При цьому, як стало відомо УНН, жертвою нападу, став приватний підприємець.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП