sud-dav-sim-rokiv-za-gratami-vodiyu-za-dtp-z-pyatma-zagiblimi

Суд дав сім років за ґратами водію за ДТП з п'ятьма загиблими

 • 15191 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. На Рівненщині суд виніс вирок водію, який 25 червня 2018 року спричинив ДТП, де загинули п’ятеро осіб. Чоловіка засудили до сімох років колонії. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУНП в області.

"Сарненський районний суд виніс вирок 22-річному сарненчанину, який 25 червня торік спричинив ДТП, внаслідок якого п’ятеро осіб загинуло та шестеро травмувалося", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що під час судових засідань обвинувачений частково визнав свою вину та запевняв, що не хотів настання таких трагічних наслідків, щиро розкаювався у скоєному та сприяв слідству.

"Суд виніс йому вирок у виді позбавлення волі строком на сім років (санкція статті передбачає від п’яти до десяти років колонії)", - зазначили у відділі комунікацій.

Нагадаємо, смертельна ДТП сталась на автодорозі "Київ-Ковель-Ягодин" поблизу села Орлівка. Водій легкового автомобіля Mercedes-Benz на іноземній реєстрації допустив зіткнення із маршрутним таксі сполученням "Київ-Ковель". Під час проведення досудового розслідування підозрюваний перебував під вартою.

Також нагадаємо, ексспівробітнику СБУ, який скоїв смертельну ДТП на Донеччині, повідомлено про підозру.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП