sud-dopitaye-eks-komanduyuchogo-vv-mvs-shulyaka-u-spravi-pro-derzhzradu-yanukovicha-17-travnya

Суд допитає екс-командуючого ВВ МВС Шуляка у справі про держзраду Януковича 17 травня

 • 9346 переглядiв

КИЇВ. 3 травня. УНН. Оболонський районний суд Києва 17 травня допитає в режимі відеоконференції колишнього командуючого Внутрішніх військ МВС України Станіслава Шуляка в якості свідка у справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича. Таке рішення ухвалила сьогодні колегія суддів, задовольнивши відповідне клопотання сторони захисту Януковича, передає кореспондент УНН.

"Суд порадившись на місці ухвалив: оголосити перерву до завтра до 10 години. Також суд ухвалив допитати Шуляка Станіслава Миколайовича о 10 годині 17 травня", - оголосив головуючий колегії суддів Владислав Дев’ятко.

Планується, що завтра суд допитає в якості свідка колишнього начальник відділу спецпризначення Служби безпеки Януковича Дмитра Іванцова.

На сьогоднішньому засіданні в якості свідків були допитані житель Криму Андрій Нікіфоров, який у лютому 2014 року брав участь в акціях Антимайдану та колишній начальник охорони резиденції Межигір'я Анатолій Кобилінський.

Як повідомляв УНН, 28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив підозру у відеорежимі екс-президенту України Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, та веденні агресивної війни. Тобто злочинах, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні випустили нове вино з рідкісними смаками

     • 28543 переглядiв

    У рівненській маршрутці на жінку впало скло

     • 11350 переглядiв

    Трампа висунули на Нобелівську премію миру

     • 11198 переглядiв

    Парубій: загроза російської агресії не минула

     • 9040 переглядiв