sud-doruchiv-uss-pereviriti-chi-bulo-vtruchannya-u-rozpodil-spravi-v-yanukovicha

Суд доручив "УСС" перевірити, чи було втручання у розподіл справи В.Януковича

 • 12312 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. Оболонський районний суд Києва доручив ДП "Українські спеціальні системи" перевірити, чи було втручання в автоматизовану систему при розподілі кримінального провадження щодо екс-президента Віктора Януковича. Про це повідомив головуючий суддя Владислав Дев'ятко, передає коресрондент УНН.

Таким чином суд частково задовольнив клопотання захисту і доручив оператору автоматизованої системи перевірити, чи було втручання у розподіл справи екс-президента.

Водночас суд відмовив захисту у відкладенні засідання до завершення такої перевірки.

Нагадаємо, суд розпочав підготовче засідання у справі В.Януковича. Після цього суд відмовив захисту у відкладенні підготовчого засідання.

Також суд дозволив публічну відеотрансляцію справи В.Януковича.

Як повідомляв УНН, 28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив повідомлення про підозру у відеорежимі екс-президенту України Віктору Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою вчинення зміни меж території держкордону України та ведення агресивної війни. Тобто злочинів, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП