sud-dozvoliv-nasirovu-viyizhdzhati-za-mezhi-kiyeva

Суд дозволив Насірову виїжджати за межі Києва

 • 12003 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Шевченківський районний суд міста Києва лише частково задовольнив клопотання прокурора про продовження строку дії обов’язків, покладених на екс-голову ДФС України Романа Насірова, а також керівника департаменту ДФС України Володимира Новікова. Про це УНН повідомляє з поисланням на прес-службу Спеціалізованої прокуратури України.

"Прокурором САП заявлено клопотання про продовження строку дії обов’язків, покладених на підсудних, які за результатами розгляду були задоволені частково, за винятком обов’язку не залишати межі міста Києва та Київської області, що судом вирішено не продовжувати", - повідомили у САП.

Як зазначається, під час засідання 10 січня стороною захисту в судовому засіданні було подано клопотання про відвід колегії суддів, мотивоване незгодою з прийнятими раніше рішеннями про продовження запобіжного заходу, застосованого до підсудного. За результатами розгляду заявленого відводу судом відмовлено у його задоволенні.

"Окрім розгляду відводу та клопотань про продовження строку дії запобіжних заходів упродовж засідання було оголошено 25 сторінок обвинувального акту. Станом на 10 січня 2019 року всього прокурорами оголошено 419 з 774 сторінок обвинувального акту", - вказали у САП.

Наступне судове засідання призначено на 16:00 23 січня 2019 року.

У листопаді суд відмовився зменшити заставу і повернути паспорти Насірову.

Як повідомляв УНН, 31 січня 2018 року Кабінет міністрів України звільнив Романа Насірова  з посади голови Державної фіскальної служби.

Екс-голова ДФС Роман Насіров та керівник департаменту обвинувачуються у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки). Окрім того, екс-голові ДФС інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

Українські Національні Новини

Політика