sud-luganschini-perenis-rozglyad-spravi-schodo-o-yefremova-na-13-bereznya

Суд Луганщини переніс розгляд справи щодо О.Єфремова на 13 березня

 • 8360 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Старобільський міськрайонний суд Луганської області вирішив відкласти розгляд справи щодо екс-керівника фракції "Патрії регіонів" Олександра Єфремова на 13 березня, передає УНН.

"Суд, порадившись на місці, ухвалив відкласти розгляд справи на 13 березня на 10 годину", - сказав головуючий суддя.

Разом з тим колегія суддів визначила графік розгляду справи щодо Єфремова. Судові засідання відбудуться з 13 березня по 17 березня, а також з 21 по 23 березня.

Нагадаємо, ГПУ обвинувачує О.Єфремова у скоєнні низки злочинів, а саме вчинення державної зради (ч.1 ст.111 КК України), вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, вчинених особою, яка є представником влади, за попередньою змовою групою осіб, які призвели до тяжких наслідків (ч.3 ст.110 КК України), організаційному та іншому сприянні створенню та діяльності терористичної організації “ЛНР” (ч.1 ст.258-3 КК України), організації захоплення будівлі, що забезпечує діяльність органів державної влади (Луганської обласної державної адміністрації) (ч.3 ст.27, ст.341 КК України) та пособництві в захопленні будівлі, що забезпечує діяльність органів державної влади, УСБУ в Луганській (ч.5 ст.27, ст.341 КК України).

Нагадаємо, 28 лютого суд Луганщини продовжив арешт О.Єфремова ще на два місяці.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП