sud-ne-zakhotiv-areshtovuvati-prodana

Суд не захотів арештовувати Продана

 • 9897 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. Київський апеляційний суд залишив у силі запобіжний захід у вигляді особистої поруки стосовно колишнього в.о. голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана. Про це розповіли у прес-службі суду у Facebook, передає УНН.

"За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Солом’янського районного суду міста Києва від 4 грудня 2018 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони обвинувачення – без задоволення", - зазначили у прес-службі суду.

Нагадаємо, 4 грудня Солом’янський районний суд міста Києва ухвалив застосувати до колишнього в.о. голови ДФС Мирослава Продана запобіжний захід у вигляді особистої поруки. 

САП у суді просила обрати Продану арешт з можливістю внесення застави у сумі 89 млн грн.

САП склала повідомлення про підозру колишньому в.о. голови ДФС Мирославу Продану у незаконному збагаченні. Зокрема, його підозрюють у тому, що він, будучи ще заступником голови ДФС, набув у власність понад 89 млн грн, за які придбав дві квартири у елітній столичній новобудові вартістю 6,7 млн грн; два будинки в Туреччині вартістю 78 млн грн; три автомобілі представницького класу, загальною вартістю 3,4 млн грн. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП