sud-ogolosiv-perervu-u-spravi-pro-smertelnu-dtp-u-tsentri-kharkova

Суд оголосив перерву у справі про смертельну ДТП у центрі Харкова

 • 10092 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. Київський райсуд Харкова оголосив перерву у розгляді кримінального провадження про смертельну ДТП на вулиці Сумській. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

Так, прокуратура надала судді відповідь від Держприкордонслужби України. У ній йдеться, що лікар-нарколог Олена Федірко, яка проходить у справі про ДТП у якості свідка, територію України не залишала.

Захист обвинуваченого Геннадія Дронова попросив час на підготовку клопотань у зв'язку з наданням свідчень їх підзахисним.

Наступне засідання призначили на 9 жовтня.

"Засідання розпочнеться з розгляду клопотань захисту обвинуваченого", – уточнили у прокуратурі.

Нагадаємо, під час сьогоднішнього судового засідання один із фігурантів смертельної ДТП Геннадій Дронов вперше розповів свою версію подій. Так, він заявив, що не визнає свою провину. При цьому, Дронов зазначив, що не пам'ятає механізму ДТП. 

Як повідомляв УНН, резонансна ДТП сталася 18 жовтня минулого року. Тоді позашляховики під керуванням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова зіткнулися на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова. Після зіткнення Lexus Зайцевої викинуло на пішоходів, у результаті чого загинули шестеро осіб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП