sud-perenesli-krisin-vidmovivsya-vikhoditi-iz-kameri

Суд перенесли: Крисін відмовився виходити із камери

 • 6859 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. Дарницький районний суд Києва сьогодні був змушений перенести судове засідання за обвинуваченням Юрія Крисіна у катуванні активістів Майдану через його відмову виходити з камери СІЗО. Про це на своїй сторінці у Facebook написала вдова вбитого за участю Крисіна журналіста В'ячеслава Веремія Світлана Кирилаш, передає УНН.

"Дуже важко говорити цензурно… Відмовляється виходити з камери. Тому сьогодні не було ні доставки, ні відеоконференції. Наступне засідання 31 травня о 13.00. Провадження тягнеться з початку березня, досі навіть не зачитали обвинувальний акт", - написала Кирилаш.

Нагадаємо, 5 березня у Дарницькому райсуді Києва розпочався судовий процес за обвинуваченням Крисіна у переслідуваннях, викраденні та катування активістів Євромайдану. 15 березня суд виніс постанову про примусову доставку Крисіна 26 березня до суду через його неявку.

Як повідомляв УНН, вироком Шевченківського районного суду Києва Крисіна було засуджено до 4 років ув’язнення з дворічним випробувальним терміном за участь у вбивстві журналіста В’ячеслава Веремія узимку 2014 року.
Генеральна прокуратура України внесла апеляційну скаргу на вирок.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП