sud-perenis-rozglyad-apelyatsiynoyi-skargi-na-vidmovu-zaochno-areshtovuvati-bakhmatyuka

Суд переніс розгляд апеляційної скарги на відмову заочно арештовувати Бахматюка

 • 7752 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду відклала на 28 травня розгляд апеляційної скарги прокурора щодо відмови у застосуванні до колишнього власника "VAB Банку" Олега Бахматюка запобіжного заходу у вигляді заочного тримання під вартою. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу суду.

Повідомляється, що сьогодні в Апеляційній палаті Вищого антикорупційного суду мав відбутися розгляд апеляційної скарги прокурора у справі колишнього власника VAB Банку на ухвалу слідчого судді від 15 квітня 2020 року про відмову у задоволенні клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

"Суд переніс розгляд апеляційної скарги у зв’язку з надходженням клопотань захисників про відкладення судового засідання та через перебування одного із членів колегії на лікарняному. Наступне судове засідання відбудеться 28 травня о 14:00", - йдеться у повідомленні.

Також суд відклав розгляд апеляційної скарги на ухвалу слідчого судді від 15 квітня 2020 року про відмову у задоволенні клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою колишній очільниці наглядової ради "VAB Банку".

"Наступне судове засідання відбудеться 28 травня о 16:00", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, колишнього власника VAB Банку Олега Бахматюка оголошено в розшук.

Нагадаємо, 13 листопада повідомлено про підозру фактичному власнику "ВіЕйБі Банку" Олегу Бахматюку та ексголові правління фінустанови Денису Мальцеву у справі заволодіння 1,2 млрд грн кредиту.

За даними НБУ, Бахматюк винен державі майже 30 млрд грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    ООС: зафіксовано шість обстрілів з боку бойовиків

     • 8852 переглядiв

    У Британії померла українка з COVID-19

     • 23104 переглядiв