sud-perenis-rozglyad-skargi-na-domashniy-aresht-pidozryuvanomu-u-napadi-na-nayyema

Суд переніс розгляд скарги на домашній арешт підозрюваному у нападі на Найєма

 • 7087 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. Апеляційний суд Києва переніс розгляд апеляційної скарги прокуратури на запобіжний засіб Ахмет-Абубакаровичу Саітову, одному з підозрюваних у нападі на народного депутата Мустафу Найєма, передає кореспондент УНН.

Суд переніс розгляд скарги через те, що до апеляційного суду не надійшли матеріали справи.

"Розгляд справи був перенесений, оскільки з Шевченківського району не надійшли матеріали справи. Розгляд справи відбудеться 16 травня о 10:30", - повідомив суддя Денис Масенко.

Нагадаємо, на 24 травня суддя Денис Масенко переніс розгляд скарги сторони захисту щодо арешту автомобіля Mercedas G-Wagen, на якому їхали учасники конфлікту за участю Мустафи Найєма.

Прокуратура подала апеляційну скаргу на запобіжний засіб у Саітову Ахмет-Абубакаровичу, якому суд першої інстанції обрав запобіжний засіб у вигляді нічного домашнього арешту, і просить призначити запобіжний засіб у вигляді тримання під вартою.

В свою чергу, сторона захисту, також подала скаргу на запобіжний захід Саітову, та просить змінити його на більш м’який.

Нагадаємо, Найєма побили увечері 30 квітня біля Бессарабського ринку.

Трьом зловмисникам, які напали на народного депутата Мустафу Наєма, оголосили підозру. Заочно оголошено про підозру ще одному чоловіку, який безпосередньо вдарив депутата в обличчя, спричинивши тілесні ушкодження середньої тяжкості. Для усіх затриманих обрали запобіжні заходи.

Найєм заявив, що четвертий нападник вилетів до Баку. В Азербайджані підозрюваного затримали, готується екстрадиція.

Крім того, правоохоронці встановлюють особу п'ятого учасника побиття Найєма.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП