sud-perenis-rozglyad-spravi-kapitana-sudna-nord

Суд переніс розгляд справи капітана судна "Норд"

 • 15719 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. Оболонський райсуд міста Києва переніс розгляд справи капітана рибальського судна "Норд" Володимира Горбенка на 1 лютого у зв’язку з технічними несправностями у приміщенні суду. Про це УНН повідомила прес-секретар Оболонського райсуду Києва Інна Свинаренко.

Засідання у справі Горбенка мало розпочатися сьогодні о 16:30 , проте обладнання для відео- і аудіофіксації виявилося несправним.

"Система "Акорд" наразі працює у тестовому режимі і дала збій. У суді був один зал обладнаний цією системою... тому ми були вимушені зняти справу зі складу", – повідомила Свинаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа капитана "Норд": що відомо

Нагадаємо, 8 жовтня прокуратура АР Крим направила до суду кримінальне провадження щодо капітана кримського судна "Норд" Володимира Горбенка, який підозрюється у занятті незаконним рибним промислом і в’їзді на окуповану територію.

Зазначимо, 30 жовтня семеро затриманих моряків із судна "Норд" повернулися в Крим.

Як повідомляв УНН, прокуратура Автономної Республіки Крим передала судно "Норд" Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) відповідно до рішення суду.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП