sud-ponoviv-rozglyad-spravi-maydanu

Суд поновив розгляд справи Майдану

 • 11024 переглядiв

КИЇВ. 29 листопада. УНН. Печерський районний суд Києва сьогодні поновив розгляд клопотання Генеральної прокуратури України на надання дозволу проведення спеціального (заочного) досудового слідства у кримінальному провадженні за підозрою екс-президента України Віктора Януковича в організації та керуванні розстрілами активістів Майдану в лютому 2014 року. Про це УНН повідомили в адвокатські компанії, яка здійснює захист Януковича.

"Після кількаденної паузи суд поновив засідання і продовжив досліджувати матеріали справи", - зазначили в адвокатській компанії.

Нагадаємо, Печерський районний суд міста Києва дослідив 74 томи із 92 матеріалів клопотання про заочне слідство щодо Януковича.

Як повідомляв УНН, Печерський районний суд віднов розгляд клопотання Генеральної прокуратури України про надання дозволу на спеціальне (заочне) досудове розслідування кримінального провадження за підозрою екс-президента України Віктора Януковича в організації та керуванні розстрілів активістів Майдану в лютому 2014 року у відкритому режимі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП