sud-povernuv-dilyanku-viyskovogo-mistechka-na-zakarpatti-u-vlasnist-minoboroni

Суд повернув ділянку військового містечка на Закарпатті у власність Міноборони

 • 10198 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. Військова прокуратура відстояла в суді законне право Міноборони на земельну ділянку військового містечка вартістю 23 млн грн. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Головної військової прокуратури у Facebook.

Повідомляється, що Військовою прокуратурою Ужгородського гарнізону було заявлено позов щодо скасування держаної реєстрації та визнання права постійного користування за державою на земельну ділянку одного з військових містечок. Загальна її площа у місті Виноградів становить 10,69 га, а вартість – 23 млн грн.

Так, вказана територія незаконно вибула з державної власності в грудні 2001 року на підставі рішення Виноградівської міської ради про припинення права користування цією земельною ділянкою та надання її суб’єкту господарювання.

"У вівторок, 29 жовтня 2019 року Західний апеляційний господарський суд залишив без змін рішення суду першої інстанції про скасування незаконної державної реєстрації та визнання законного права на вказану ділянку за Міноборони України – за КЕВ м. Мукачево. Рішення суду вже набрало законної сили. Таким чином вдалося відстояти земельну ділянку військового містечка. Рішення суду вже набрало законної сили", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в управління Міноборони передали землі Тарутинського полігону.

Українські Національні Новини

Суспільство