sud-povernuvsia-do-obrannia-zapobizhnoho-zakhodu-ministru-solskomu

Суд повернувся до обрання запобіжного заходу міністру Сольському

 • 14470 переглядiв

Вищий антикорупційний суд поновив розгляд запобіжного заходу Миколі Сольському, міністру аграрної політики та продовольства України, якого підозрюють у заволодінні державними землями.

Вищий антикорупційний суд після оголошеної напередодні перерви повернувся до розгляду обрання запобіжного заходу міністру аграрної політики та продовольства України Миколі Сольському, якого підозрюють у заволодінні державною землею. Про це передає УНН з посиланням на засідання суду.

УНН транслює засідання суду у себе на сторінці у Facebook

24 квітня ВАКС не зміг обрати запобіжний захід Миколі Сольському і оголосив перерву до 25 квітня 11:00.  Сольський на суді попросив суддю оголосити перерву через те, що його нібито визвали на засідання депутатської фракції "Слуга народу".

Як повідомляв УНН, прокурори просили застосувати до міністра запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 200 млн гривень.

 Додамо 

У Верховній Раді зареєстрували постанову про звільнення Миколи Сольського з посади міністра аграрної політики та продовольства України. 

Нагадаємо 

23 квітня Національне антикорупційне бюро України заявило, що ексголову аграрного комітету Верховної Ради – чинного міністра викрили на заволодінні державною землею на 291 мільйон гривень і спробі заволодіння землею ще на 190 мільйонів гривень  

Як повідомляло джерело УНН, ідеться про Миколу Сольського, який нині обіймає посаду міністра аграрної політики та продовольства України.