sud-priznachiv-pokarannya-cholovikam-yaki-vchinili-rozbiy-na-kirovogradschini

Суд призначив покарання чоловікам, які вчинили розбій на Кіровоградщині

 • 15988 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. На початку жовтня 2015 року двоє жителів Кіровоградщини скоїли збройний напад на сім’ю у селі Новополяна Знам’янського району. Про це йдеться в Єдиному державному реєстрі судових рішень, передає кореспондент УНН.

У село Новополяна бандити прибули на громадському транспорті.

Вони мали при собі пневматичний пістолет, палиці та маски, які одягли згодом. На територію чужого домоволодіння вони проникли через незагороджену частину паркану. Чоловіки знали, що господарі зберігають вдома значну суму коштів.

Господиня будинку в цей час знаходилася у сараї. Аби залякати її, один із чоловіків вистрелив у повітря. Після цього злодії побили її дерев’яною палицею, зв’язали руки й ноги, заклеїли рот і штовхнули у ясла для годування худоби.

На крики жінки у двір вийшов її чоловік. Зловмисники побили його та, погрожуючи пістолетом, почали вимагати гроші. Потерпілий повідомив, де знаходяться гроші, після цього вони зайшли в будинок.

У помешканні знаходився малолітній хлопчик. Його бандити прив’язали пластиковим джгутом до бильця ліжка. Вони забрали з оселі гроші, цінні речі, сіли в автівку, яка належить родині, та зникли з місця події.

Знам’янський міськрайонний суд покарав розбійників. Ініціатор розбою отримав вісім років позбавлення волі з конфіскацією майна, а його спільник відсидить у тюрмі трохи більше семи років.

Нагадаємо, на Київщині судитимуть двох неповнолітніх, які до смерті побили хлопця.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП