sud-prodovzhiv-domashniy-aresht-suddi-strilku-o-buranu-sap

Суд продовжив домашній арешт "судді-стрілку" О.Бурану - САП

 • 7498 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Заводський районний суд Миколаєва 23 червня продовжив запобіжний захід судді Малиновського районного суду міста Одеси Олексія Бурана, який відкривав вогонь по представникам Національного антикорупційного бюро. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура, передає УНН.

"Заводським районним судом м. Миколаєва продовжено дію запобіжних заходів судді Бурану О.М. у вигляді тримання під вартою та Селіхову А.В. у вигляді домашнього арешту, обвинувачених у кримінальному провадженні за фактом отримання неправомірної вигоди за ч. 4 ст.368 КК України", - йдеться у повідомленні.

Зазначається що захисники підзахисного не з’явилися на судове засідання, тому прокурори САП залучили адвоката з первинної правової допомоги.

Як повідомляв раніше УНН, Національне антикорупційне бюро України за погодженням із прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури скерувало до суду обвинувальний акт щодо судді Малиновського районного суду Одеси Олексія Бурана.

Нагадаємо, детективи НАБУ викрили суддю Малиновського районного суду Одеса О. Бурана на отриманні 500 тисяч гривень хабара.

29 березня під час проведення обшуку в його будинку суддя чинив опір працівникам НАБУ та Національної поліції і застосував вогнепальну зброю. 31 березня, після отримання згоди Верховної Ради України, суддя був заарештований.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП