sud-prodovzhiv-strok-rozsliduvannya-zamakhu-na-mikhaylika

Суд продовжив строк розслідування замаху на Михайлика

 • 9367 переглядiв

КИЇВ. 21 листопада. УНН. Київський райсуд Одеси продовжив до 4 місяців строк досудового розслідування у справі замаху на одеського активіста Олега Михайлика. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу суду.

"До Київського районного суду м. Одеси надійшло клопотання про продовження строку досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом скоєння замаху на вбивство одеського активіста О. Михайлика. Розглянувши клопотання, слідчий суддя продовжив строк досудового розслідування до 4 місяців, тобто до 24 січня 2019 року", - сказано в повідомлені. 

Раніше, у кримінальному провадженні про замах на політичного активіста Олега Михайлика було допитано більше 120 осіб і призначено 20 експертиз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Михайлика: стало відомо про "злив" персональних даних, у суді заперечують

Як повідомляв УНН, 22 вересня в одеського активіста Олега Михайлика стріляли. Це сталося поблизу його будинку в центрі Одеси.

Поліція затримала трьох підозрюваних у злочині. Усі вони – іноземці. Суд обрав їм запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Сам Михайлик заявив про конфлікт із міською владою. Замах пов’язує зі своїм громадсько-політичним життям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арештованого за напад на активіста Михайлика запропонували перевести до лікарні

Крім того, представники грузинської діаспори влаштували мітинг біля консульства Грузії в Одесі. Вони вимагали відпустити підозрюваних у нападі на активіста. У консульстві запевнили, що одного з обвинувачених, Лашу Герасина, вже перевели з ізолятора тимчасового утримання до СІЗО. Планувалося вирішити питання щодо Манучара, після чого планується перейти до питання про переведення ще одного підозрюваного, Торніке Нагладзе, із СІЗО до лікарні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП