sud-rozpochav-obrannya-zapobizhnogo-zakhodu-fedini

Суд розпочав обрання запобіжного заходу Федині

 • 15555 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Печерський суд міста Києва розпочав розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу народному депутату України Софії Федині, яку підозрюють у погрозі вбивством Президенту України Володимиру Зеленському, передає кореспондент УНН.

Так, суд розпочав обрання міри запобіжного заходу нардепу Федині.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань вручило народному депутату України Софії Федині клопотання про обрання запобіжного заходу. 12 лютого їй вручили підозру та повістку на допит.

Як повідомлялося в УНН, народному депутату України Софії Федині повідомлено про підозру у погрозі вбивством Президенту України, вчиненій у зв’язку із його державною діяльністю (ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 346 Кримінального кодексу України).

Слідством встановлено, що народний депутат Софія Федина, діючи за попередньою змовою групою осіб з громадянкою Марусею Звіробій, 26 жовтня 2019 року, перебуваючи у одній з кав’ярень Львова, під час онлайн-трансляції спільного відеозвернення через соціальну мережу Facebook та відеохостинг YouTube, висловила усні погрози вбивством щодо Президента України Володимира Зеленського у зв’язку з його державною діяльністю.

Українські Національні Новини

Суспільство