sud-rozpochav-rozglyad-apelyatsiyi-u-spravi-schodo-nadannya-dodatkovogo-zakhistu-saakashvili

Суд розпочав розгляд апеляції у справі щодо надання додаткового захисту Саакашвілі

 • 10236 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. Київський апеляційний адміністративний суд розпочав розгляд скарги у справі щодо відмови у наданні екс-голові Одеської ОДА Міхеілу Саакашвілі статусу особи, що потребує додаткового захисту. Про це повідомив головуючий суддя Андрій Коротких, передає кореспондент УНН.

"Судове засідання оголошується відкритим", - сказав суддя.

До суду прийшов М.Саакашвілі з двома своїми захисниками, а також представник Управління Державної міграційної служби у Київській області.

Головуючий суддя повідомив під час засідання, що 19 січня від сторони захисту Саакашвілі надійшло клопотання, в якому він просить відвести усю колегію суддів через можливу упередженість. Наразі сторони висловлюють свою думку стосовно поданої заяви.

Нагадаємо, 3 січня 2018 року Окружний адміністративний суд Києва повністю відмовив Міхеілу Саакашвілі у задоволені позову до управління ДМС у Київській області про скасування рішення щодо відмови у наданні Саакашвілі статусу особи, яка потребує додаткового захисту. 

У своєму позові захист Саакашвілі просив суд зобов’язати ДМС у Київській області розглянути у належний законом спосіб і підготувати документи для надання Саакашвілі статусу особи, яка потребує додаткового захисту.

Раніше Управління міграційної служби Київської області відмовило екс-голові Одеської ОДА Міхеілу Саакашвілі у наданні додаткового захисту від примусової екстрадиції до Грузії

Українські Національні Новини

Кримінал та НП