sud-sche-ne-otrimav-zvernennya-moskalkovoyi-pro-zvilnennya-vishinskogo-z-pid-varti

Суд ще не отримав звернення Москалькової про звільнення Вишинського з-під варти

 • 13599 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. До Подільського районного суду Києва не надходило від уповноваженої з прав людини в РФ Тетяни Москалькової прохання про розгляд можливості звільнення з-під варти головного редактора агентства "РИА Новости-Украина" Кирила Вишинського під підписку про невиїзд. Про це журналісту УНН повідомили в прес-службі Подільського суду.

“Від Тетяни Москалькової ще не надходило звернень до суду”, — сказали в прес-службі, відповідаючи на питання чи зверталася Тетяна Москалькова з проханням про розгляд можливості звільнення з-під варти головного редактора агентства “РИА Новости-Украина” Кирила Вишинського під підписку про невиїзд.

Проте російські ЗМІ повідомляють, що уповноважена з прав людини в РФ просила врахувати український суд прохання про застосування до нього інших можливих заходів обмеження, зокрема підписку про невиїзд.

Нагадаємо, Подільський районний суд Києва знову переніс розгляд справи щодо керівника “РИА Новости-Украина” Кирила Вишинського, засідання відбудеться 19 липня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП