sud-singapuru-zasudiv-gromadyanina-malayziyi-do-strati-za-zberigannya-geroyinu

Суд Сінгапуру засудив громадянина Малайзії до страти за зберігання героїну

 • 15763 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Верховний суд Сінгапуру засудив до найвищої міри покарання громадянина Малайзії, якого раніше заарештували за зберігання наркотиків. Про це пише у вівторок газета Singapore Star, передає УНН.

Деталі

Згідно з інформацією слідчих, 39-річний Мунусамі Рамармут, який останні 14 років жив та працював у Сінгапурі прибиральником, був заарештований у 2018 році за зберігання приблизно 57 грамів героїну. Співробітники Центрального бюро боротьби з незаконним обігом наркотиків виявили в його мотоциклі кілька контейнерів із забороненими речовинами. Чоловік стверджував, що вантаж йому передав на зберігання його співвітчизник, який розповів, що у коробках знаходяться вкрадені мобільні телефони.

Цитата

Однак суддя Ендрю Лім заявила, що "під час процесу присяжні не прийняли доказів захисту про те, що нібито підсудний не знав про наявність наркотиків". Крім того, за її словами, "обвинувачений не надав істотної допомоги слідству, тому засуджений до страти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лукашенко погодився провести в Білорусі референдум про скасування смертної кари

Злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотиків, вважаються одними з найтяжчих у Сінгапурі. Так, за зберігання 15 г героїну або 30 г кокаїну загрожує смертна кара. За офіційними даними, з 2016 по 2019 роки в країні було виконано 25 смертних вироків, більшість злочинів були пов'язані з незаконним обігом наркотиків.

Українські Національні Новини

Новини Світу